Om meg

May-Britt Kolås

  • Ernæringsterapeut TMS (Tunsberg Medisinske Skole)
  • Kostholdsveileder TMS
  • Etterutdanning i Matintoleranse EU Biotek/TMS
  • Etterutdanning i Hårmineralanalyser TMS
  • VEKS-kurs NOKNA
  • Siviløkonom

Hvordan maten påvirker oss har alltid interessert meg; Fra tenårenes eksperimentering med lavfett, vegetarisme og melkekutt til å se mer på hva vi er tilpasset å spise, hva er bra noen, men ikke for andre, hvilken betydning har mat for helse og overskudd? Hvilken mat og hvilke tilskudd kan bidra til å dempe betennelser? Hvordan påvirkes blodsukkeret av mat og andre faktorer og hva kan utstabilt blodsukker forårsake? Har kosthold noe å si i forhold til trening og restitusjon? Hva med hormoner? Kan de også balanseres med kosthold, urter og tilskudd?

Ernæring er et stort fagområde og jo mer man lærer, desto mer forstår man gjerne at man ikke kan. Etterhvert kom ønsket om mer systematisk tilegning av ernæringskunnskap, også  med tanke på å kunne hjelpe flere enn meg selv. Jeg valgte å studere ved Tunsberg Medisinske skole fordi deres ernæringsfilosofi har et evolusjonært perspektiv og fokus på individuelt tilpassede ernæringsråd.

Jeg ønsker å bidra til at flere kan få muligheten til å ta informerte valg og selv bli enda bedre på å ta ansvar for egen helse.

 

Bestill time

Ta kontakt for bestilling av timer og evt. testmateriale. Konsultasjoner gjennomføres via telefon/skype/e-post/sms. Dermed kan du motta veiledning fra hvor du vil, uten å bruke ekstra tid og penger på å reise.

 

minNutri.no drives av May-Britt Kolås Ernæringsterapi, ENK


TOP